Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurması, samsun, tarifi, turşu

Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )



Turşu Kavurması Tarifi ( Samsun )

2 orta boy soğan
150 g fasulye turşusu
150 g havuç turşusu
150 g lahana turşusu
2 yumurta
4 çorba kaşığı sıvı yağ

Sıvı yağda, piyazlık doğranmış soğanları sararana kadar kavurun Küçük küçük doğradığınız turşuları soğanlara ekleyip birkaç dakika daha kavurmaya devam edin
Bir kâsede çırptığınız yumurtaları da ilâve ettikten sonra sürekli karıştırarak yumurtalar pişinceye kadar orta ateşte kavurun Turşu tuzlu olduğu için, tuz ilâvesine ihtiyaç yoktur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.