|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
besinlerin, hazırlama, koşulları, olmalıdır, pişirme, saklama |
![]() |
Besinlerin Saklama, Hazırlama, Pişirme Koşulları Nasıl Olmalıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besinlerin Saklama, Hazırlama, Pişirme Koşulları Nasıl OlmalıdırBesinlerin Saklama, Hazırlama, Pişirme Koşulları Nasıl Olmalıdır Aldığınız yiyecek ve içecekleri eğer doğru şekilde depolar, hazırlar ve pişirirseniz besin değerini koruyarak sağlıklı beslenmiş olursunuz ![]() Ülkemizde ve dünyada ölümlerin birinci nedeni kalp ve damar hastalıklarıdır ![]() ![]() ![]() Yine vitamin, mineral ve diğer besin öğelerinin hazırlama ve pişirme esnasında kayba uğraması yeterli ve dengeli beslenememe ile sonuçlanır ![]() ![]() Tüm yiyecek gruplarını ayrı ayrı irdeleyerek en doğru saklama, hazırlama ve pişirme yöntemlerini irdeleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|