![]() |
Balık Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Buğulama TarifiBalık Buğulama MALZEMELER 1 adet beyaz etli balık 1 buçuk su bardağı domates suyu 1 su bardağı su 2 adet defne yaprağı 2 diş sarımsak 1 adet soğan 3 çay kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 dilim limon 1 çorba kaşığı soya sosu Tuz HAZIRLANIŞI Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra çukur bir servis tabağına alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|