Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatmak, anlatıyor, erkek

Bir Erkek Anlatıyor &Quot;Aldatmak&Quot;

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Yaşandıkça , Sevgi Paylaştıkça Büyür

Bazen hayatta hiç ummadığınız bir anda ve mekanda karşımıza çıkar ya hani! Ve başlarsınız beraber yürümeye, tebessümleSize duyulan o müthiş sevgi şımartır sizi çünkü siz erkeksiniz ve mükemmelsiniz Sevilmek için yaratılmışsınızdır Beraber olduğunuz insan sizi sevmek zorundadır değil mi? Evet sizi ölesiye sevmek ve bütün ümitlerini, beklentilerini size çevirmek zorundadır(!) Ve erkek olmanın verdiği müthiş kudret ve olağanüstülük sizi yeni arayışlara iter Sizi o kadar seven insana karşı yapılması en zor ve en adi işi yaparsınız, onu aldatırsınızDost sohbetlerinde sizi konuşurlar nasıl ikisini birden idare edebiliyorsun diye Başlarsınız kadın ruhundan ahkam kesmeye, başlarsınız kız tavlama sanatını öğretmeye! Yalancının mumu yatsıya kadar yanar ya, bir gün duyulur yaptığınız şey Ve sizi ölesiye seven (hak etmediğiniz halde) insan sizi terk eder, incinmiş bir onur, kırılmış bir gurur ve kaybolmuş, tükenmiş ümitleriyleSonra sizin pişmanlık döneminiz başlar Ve anlarsınız ne kadar değerli olduğunu, ne kadar sevdiğinizi, çaresizliğin anlamınıVe anlarsınız her şeyin, bir bedeli olduğunu ve ihanetin bedelinin ihanet kadar ağır olduğunu

Şimdi çırpınma vaktidir, Başlarsınız yalvarmaya, ağlamaya ve sevgi itiraflarına "Keşke" dersiniz "Tekrar bana dönse, elimi tutsa, gülse, ümitle gözlerime baksa ve beni yine sevse!" Ama bilirsiniz 'keşke', sözü ahmaklar içindir ve pek anlamı yokturSonuçta kaybetmişsinizdir elinizdeki en değerli şeyi, şansınız varsa belki geri döner ama hiçbir zaman eskisi gibi olmazSiz siz olun sakın ola ha aldatmayınBu dünyada her şeyin bir bedeli olduğunu sakın unutmayın!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

çok güzel bir paylaşım olmuş cnm emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

sağol hayatım yorum yapan ellerin dert görmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Elimizdekilerin kıymetini hep kaybetikten sonra mı anlamak zorundayız? Bile bile yapılan hataların ardından gelen keşkeler o kadar anlamsız manasız
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com