![]() |
Güzel Sözler! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Sözler!ÖnCe düŞtüĞüMde KaLKmaYı öĞReNdiM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün seni unutmak zorunda kalirsam askimin küçüklügüne degil, çaresizligimin büyüklügüne inan ![]() Bir eski dost gibi hatirla beni ![]() ![]() ![]() ![]() Gül filizlendigi günden itibaren günese asiktir ![]() ![]() Kötü diye bir sey olmasaydi, cehennem bos kalirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizlige sevineceksin ![]() ![]() Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez! Bir eski dost gibi hatirla beni ![]() ![]() ![]() ![]() Vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde,her zaman doğru deildir elbet seçimlerim zaman gelir şerefsizleride severim ![]() ![]() ![]() Gidene kal demek Zavallılara, Kalana git demek Terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek Acizlere, Hak edene git demek Asillere yakışır ![]() ![]() ![]() BİR DOST ARARSAN BİR ÖMÜR BİTER,TESELLİ ARARSAN GÖZYAŞI YETER,SİGARA HERŞEYDEN BETER,SEVME BİLKİ İHANET EDER! вιя güη ¢єнєηηємdє кαяѕıℓαşαвιℓιяιz ![]() ![]() ![]() BeNi GöRüP KeNDiNi SıNaMa,SaDeCe GöReBiLDiĞiN KaDaRıM ![]() ![]() BiR GüN oLuR iSTeRSiN BeNi ÖzLeRSiN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|