![]() |
Ummanında Kaybolduğum Nursun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ummanında Kaybolduğum Nursun..Ummanında Kaybolduğum NURSUN ![]() Mecnun un Leyla da aradığı, yandığı, Çöllerde kana kana yudumladığı Senin sevgindi ![]() Annesiz bir çocuğun Anne diye uzandığı, Babasız gecelerde Baba diye andığı Sensin ![]() Soğuk ve insaf bilmez yanlızlıklarda hangi hasta vardır; Gözyaşı döksün de o yaşlar senin avucuna damlamasın? Hangi masum,hangi mazlum vardır ki ? O merhamet deryası yüreğini sığınak yapmasın ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sultan-ı Levlâk! Kardanadamıyla güneşe çalım satan Bir çocuğa bakar gibi baktın bize ![]() Sağnak yağmur altında ateş yakan bir yolcuyu İzler gibi izledin ![]() Bilselerdi yapmazlardı ![]() ![]() ![]() Herşeyin önü O ndan sonu O na; Varlıklar adedince Selam Sana, Sâlât Sana ![]() ![]() ![]() ![]() Ummanında Kaybolduğum Nursun ![]() Her akşam gurûbla ayrılan heyecanın kucağında görünensin ![]() Bırak 42 ndi yağmurları saçlarında gezinsin ![]() Sensizlikten yorgun düşmüş bakışları avuçlayıp Semaya ser ve öylece kal ![]() Sığındığın Rahman ın Sırdaşı Olarak ![]() Ben geçici hazların sardığı bedenimde O beden tabutunun en derininde Nefsimin esiriyim ![]() Ummanında Kaybolduğum Nursun Azaba ramak kalmış şu dakikalarda Beni Hayalinle korursun ![]() Aranan yine SENSİN Saikalarda, Kutsî perdelerin kalktığı anlarda,Özlemimsin SEN ![]() Ummanında Kaybolduğum Nursun ![]() Gölgen vurur düşlerimin yazgısına ![]() Ben O Nurla Kutsîliği tadarım ![]() Yüzümde meltemlerden arda kalan serinlik, Muhabbet; sabahlayan hislerimin en ücra köşesinde Düşmanım benlik; yalnızca bir benlik ![]() Yoluma set çeken ve SENİNLE kaybolan basitlik ![]() Düşündüğünü zincire vuran benim ![]() Şafakla kaybolan benim ![]() Ve ellerim SANA uzanır Ey Sultan-ı levlâk! Düşmanını elleriyle besleyen bir insana bakar gibi baktın bize, İlâcını ateşe atan bir hastayı izler gibi izledin ![]() Bilmiyorlar Allah ım dedin,bilselerdi yapmazlardı ![]() Herşeyin önü O ndan sonu O na ![]() ![]() ![]() Varlıklar adedince selam SANA, sâlât SANA: SEN İÇİMDE YANAN TATLI BİR KORSUN, VE SEN UMMANINDA KAYBOLDUĞUM NURSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|