![]() |
Utanıyorum Allahım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Utanıyorum Allahım..Ondört asır önce çekilen eziyetleri hayırlayıp çekilenleri bilince ![]() ![]() Saçma sapan sebepleri sorunmuş gibi büyüttüğüme ![]() ![]() O Allah dostlarının çektikleri onca çileye ve yılmadıklarını düşününce ![]() ![]() Utanıyorum yıldığım o günlere ![]() ![]() Sebepsiz üzüldüğüm “çare”li çaresizliklerime ![]() ![]() İmkansız sandığım her bir şeyi önüme sunulmuş görünce ![]() ![]() Utanıyorum kimsem yokmuş gibi yakındığım günlere ![]() ![]() Annem babam olduğu halde hemde ![]() ![]() Oysa Sultanlar Sultanının (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun için eziğim ki öyle ![]() ![]() İmkanım ve zamanım olduğu halde değerlendiremediğim günlere ![]() ![]() Cahiliye dönemini yaşamışız diye ![]() ![]() Utanıyorum uykumu ibâdetime tercih ettiğim gecelere ![]() ![]() Rabbe en yakın vakit gecedir bunu bile bile hemde ![]() ![]() Duanın red olunmadığı o eşsiz gece vakitlerinde Alnımı seccademde yeterince tutamadım diye ![]() ![]() Elimi dua için açamadığım gün ve gecelere ![]() ![]() Utanıyorum Rabbimin ve Resûlünün (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek yerken aç kalanları hatırlıyamadığım günlere ![]() ![]() Bir kaç hurma ile doyan Resûl-i Ekrem’i ve Ashabını bilince ![]() ![]() Sıkıntıyı dert ettiğim “sıkıntısız” hâlime ![]() ![]() Sıkıntı nedir bilmedik ki ![]() ![]() ![]() ![]() Şükretmeyi unuttuğum anlara acziyetime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kusursuz ni’metlerle yaşadığımız için şükredeceğimize Ni’metleri görmeyen körlerden oldum diye ![]() ![]() Utanıyorum her yeni bir kıyafet aldığımda Senelerce aynı kıyafetiyle dolaşanları göremedim diye ![]() ![]() Utanıyorum aynaya her bakışımda ![]() ![]() Kusursuz yaratıldığımızı farkedemiyoruz diye ![]() ![]() Utanıyorum bilmediklerimi şimdi bilmeye Görmediklerimi şimdi görmeye ![]() ![]() Çok utanıyorum Allahım ![]() Senden bir şey istemeye ![]() ![]() Derim hep “istemek” benden vermek “isteme hissini verenden” diye ![]() ![]() Şimdiye kadarki hiçbir isteğimi bu kadar eziklikle istemedim ![]() ![]() Rabbim dünyada utandım Ahirette utandırma ![]() ![]() Huzurunda utandırma ![]() ![]() ![]() Yine de utanıyorum isterken ![]() ![]() Ben lâyık mıyım diye ![]() ![]() İlâhi Sen içleri en iyi bilensin ![]() ![]() Affet merhamet et ![]() ![]() Azabından koru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|