![]() |
Mü'min Şüphesiz Yüce Allah'a İnanan Ve Güvenen Kimsedir.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mü'min Şüphesiz Yüce Allah'a İnanan Ve Güvenen Kimsedir..![]() Yüce Allah'a giden yol iman ve ümitle başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amel olmadan kimse imanın hakikatini anlayamaz,ve onun ilahi tadını tadamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan günahlarını ,kusurlarını bakarak ,"benden artık hayır gelmez,ben kesin adam olamam,benim yerim cehennemdir" demek yanlıştır ![]() ![]() Bize düşen ,daima ümitle yaşamak,Allah'ın Rahmetine güvenmek ve kalbi uyanık tutmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah herkesi cezalandırır düşünen,sıkıntıdan kahrolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim Kerim dir ,kusurları açmaz,diye düşünen ve inanan ,kusurları gizlenir ![]() ![]() ![]() O c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ""De ki: Ey günah işlemede haddi aşan kullarım!!Allah'ın Rahmetinden ümit kesmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah Rasulü s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı insanlar " Allah'ın merhameti boldur,nasıl olsa beni affeder" diyerekgünah işlemekten geri kalmiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah Rasulü s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Akılı kimse,nefsine hakim olup ölümden sonrası için amel edendir ![]() ![]() Rahmetine güvenerek Yüce Allah'a elini açıp bir şeyi isteyen kimse,duasında samimi,isteğinde azimli,sonucundan ümitli olmalıdır ![]() ![]() Gafil bir kalp ive isteksiz bir dille yapılan dualar,kulun boğazından yukarıya yükselmez ![]() ![]() selam ve dua ile |
![]() |
![]() |
|