Neden İslam'ı Seçtiler?.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden İslam'ı Seçtiler?..(Kur'an-ı kerim, Allahın adı ile başlıyor, Allahın birliğini bildiriyordu Hayretim arttı Tevhid dini olan Müslümanlığı seçtim ) Cat Stevens (İngiliz) (İslam, çağları ardında sürükleyen bir dindir Müslüman olmakla, çağlar üstü dini seçmiş oldum ) Roger Garaudy (Fransız) (Anarşinin ancak İslam ahlakına sahip olmakla önleneceğine inandım İçkiyi bıraktım, tesettüre girdim ve namaza başladım ) Tina Gfanzil (Alman) (İslamda, ırk, renk ve dil farkı gözetilmediğini, herkesin eşit olduğunu, namaz kılarken de rütbe ayrımı yapılmadığını gördüm Müslüman oldum ) Thomas Clayton (Amerikalı) (İslam, en iyi şeyleri ihtiva eder Hiçbir dinde kardeşlik, İslamdaki gibi değildir ) Dr Rolf Freiherr (Avusturyalı) (İslam, sevgi, doğruluk, temizlik ve güzel ahlakı emrettiği için müslüman oldum ) A Uemura (Japon) (İslamı akla da uygun bulup müslüman oldum ) Cecilla Cannolly (Avusturyalı) (İlim Çinde de olsa alın hadisini okudum İslamın ilme verdiği önemi görünce müslüman oldum ) Mr Board (Amerikalı) (İslam, israf ve cimriliği yasaklayan, maddi- manevi her hususta en güzel kaideleri olan dindir ) Albay Ronald Rockwell (Amerikalı) İslam dünya ve ahiret mutluluğunu gösterdiği için müslüman oldum ) B Karai (Zengibar) |
|
|
|