![]() |
İsra Suresi 80. Ayet Ve...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsra Suresi 80. Ayet Ve......Bizler İslam ı birilerinin güdümünde yaşadığımız sürece, Rabbin gerçeklerini fark etmemiz asla mümkün olmayacaktır ![]() ![]() Bakın sizlere küçük bir örnek vermek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün onlarca kez okuduğumuz ayetler ve duaların içinde sizlere hatırlatacağım ayet, sizce de çok sık okunması için topluma öğretilmesi gerekmez miydi? Onun yorumunu sizlere bırakıyorum ![]() ![]() İsra 80: Şöyle yakar: "Rabbim! Beni, gireceğim yere doğruluk-dürüstlükle sok, çıkacağım yerden doğruluk-dürüstlükle çıkar ![]() ![]() Değerli dostlar şu ayetin, sözlerin güzelliğine bakar mısınız? Peki, şöyle yakar böyle dua et derken, kime sesleniyor Rahman dersiniz? Bakın bir ayet öncesine gidelim şimdide ![]() İsra 79: Gecenin bir kısmında uyanarak, sana mahsus bir nafile olmak üzere namaz kıl ![]() ![]() İşte bu ayetin sonunda Yüce Rabbim, peygamberimize sesleniyor ve şöyle yakar, diyerek, bu şekilde dua etmesini istiyor ondan ![]() ![]() ![]() Bizler dinimizi birilerine güvenerek, yönelerek yaşarsak sonucu böyle olur ![]() ![]() Lütfen İsra suresi 80 ![]() ![]() ![]() ![]() Duaları karşılık bulan, İslam ı Allah ın arı, duru, kolaylaştırılmış, katıksız, kitabıyla yaşayan, aklını kullanarak iman eden, hurafelerin peşinden değil, Furkan ın peşinden giden, kulları arasına, bizleri de alması dileklerimle ![]() SAYGILARIMLA Haluk GÜMÜŞTABAK |
![]() |
![]() |
|