![]() |
Tesbihimde Üzgün Yaslar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tesbihimde Üzgün Yaslar..Tesbihimde Üzgün Yaslar ![]() ![]() Tesbihimde küskün yaşlar ![]() ![]() ![]() Bu gece başka bakıyor karanlık gözlerime ![]() Ağır ağır iniyor zaman yolculuktan yormuş sanki yüreğini ![]() Bu gece bir başka ağarıyor saçlarımın solgun renkleri, Uysun diye tenimin rengine ![]() Alnım secdede buz olmuş Vefasızlık bellediklerim ellerimde ![]() Ellerim diyorum; Titrek mum ışığına mukabil, sorgudan sefil kaçaklıklara gebe ![]() Her zerresi örtülse de tenimin saklanmıyor oyunbozanlar, Herşey alelade yerlerde ![]() Gözlerim telaşlı hayret Hayret ki bakamıyorlar titrek ellerime ![]() Gel diye haber salmıştın rüyalarımda ![]() En sevgilinle şereflendirip garip uykularımı artık gel demiştin ![]() Ay şavkını kıskandıran yüzünü gör de cana gel demiştin ![]() Duyamadım Gelemedim Dönemedim Şimdi hangi yusufcuk havalansa göklere, Sessiz bir ağıtla ağlar olmuş gözleri ![]() Benim adım kahır olmuş Seccademde hüzün izleri ![]() Eksik bir şeyleri tamam kılamayan ruhum, Kısılmış tenha yanılgıların kumpaslarına ![]() Günümün gecemin feri kaçmış, solmuş benzi harcanışlarda ![]() Nebinin kimselere benzemez suretini kucaklatıp, Gül kokuttun hicranımı ![]() Yine yaktın, yine ateşlere attın vefasızlığımı ![]() Çığlıklarım usluca sığınmış bu defa geceye, Sus olmuş Tufana takılan saçlarım, Tutulması imkânsız deli taylar gibi yalnızlığa koşuyor ![]() Bir tek senin adın tamam kılıyor her şeyi, ardında bir şey bırakmıyor ![]() Bu yalnızlık bitmez diyorlar, biliyorum ![]() Yüreğimde koca bir ateş oysa ![]() Adın tenimi yakıyor ![]() Adın canıma değiyor ![]() Şükür kaçkını dillerimi en kor alevlerle dağlasalar, Unutup yalancı suretlerle aldattığım yüreğimi, Yusuf un karanlıklarına salsalar, Kurtulamam İbrahim gibi yangınlardan bilirim ![]() Canım eriyor damla damla, Tesbihim ağlıyor ![]() Ve bir ah içerimi dağlıyor ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|