![]() |
Yusuf'un Gözleri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yusuf'un Gözleri..![]() Şimdi bana vahadır Yusuf’un gözleri ![]() Sonra sonsuzluğumdur; gene Yusuf’un gözleri ![]() Hem sığındığım hem kaçtığım; hem gülüp hem ağladığımdır Yusuf’un gözleri ![]() Kalbimdeki acı, Yüreğimdeki sancı, mahşerde davacı; Yusuf’un gözleri… Bana sanki kurşun, Yusuf’un gözleri ![]() içimde bir kuyu, Yusuf’un gözleri ![]() Kuyudan kurtuluş, Yusuf’un gözleri… Hapsolduğum zından, Yusuf’un gözleri… ![]() Özgürlüğüm benim, Yusuf’un gözleri… İçimdeki Korku, Yusuf’un gözleri… Korkudan emin olduğum, Yusuf’un gözleri… Kaybolduğum umman, Yusuf’un gözleri… Tutunduğum davam, Yusuf’un gözleri… Sustuğumda nara’m, Yusuf’un gözleri… ![]() Haykırdığım Sessizlik Yusuf’un gözleri… Bakınca gördüğüm, duyunca baktığım, görünce kandığım; Yusuf’un gözleri… Koklanmamış bir gül, kurumayan diken, açmamış gonca; Yusuf’un gözleri… İstenince verilen, sevince istenen Yusuf’un gözleri… Yakub’un ağladığı, Züleyha’nın yandığı; Yusuf’un gözleri… İçimdeki sevda Yusuf’un gözleri… İmanımda dava Yusuf’un gözleri… İffetin Sembolü Yusuf’un gözleri… Güzellerin güzeli, Yusuf’un gözleri… Hakka adanan Yusuf’un gözleri; kendini adayan, gene Yusuf’un gözleri ![]() Herkesin Görmediği, görüp de bilmediği Yusuf’un gözleri; “Aşık”a ayân, Yusuf’un gözleri… alıntı |
![]() |
![]() |
|