Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cennetlik, depremde, direk, feci, kazalarda, selde, ölenler

Depremde,Selde,Feci Kazalarda Ölenler Direk Cennetlik Mi?

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Depremde,Selde,Feci Kazalarda Ölenler Direk Cennetlik Mi?

Böyle bir söz duydum hayretler içerisinde kaldım hatta ne yalan söyliyim içten içe söylenmiştim Nasıl olur adam kul hakkı yesin binbir cana kıysın sonra efenim depremde öldü selde öldü kaza geçirdi hobaa cennet olurmu öyle şey demiştim bunu islam dini ile bilgi sahibi birine danıştım Allah günah yazmasın ama içten içe düsündürüyor böyle bir şey söylentimi gerçekmi? "

Depremde,,selde , feci kazalarda can veren insanlar direk cennetlik mi?"

Cevabı şöyle oldu; Böyle bir şey var fakat yanlış aksedilmiş tüm günahları silinip direk cennete gitmiyorlarmış sadece o an ölüm anı çektiği acı kadar cezaları cehennem azabından düşülüyor cezasını çektikten sonra cennete gidiyorlarmış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com