![]() |
(Sengeser) Yapması Basit Ama Tadını Tutturmak İçin Maharet Lazım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() (Sengeser) Yapması Basit Ama Tadını Tutturmak İçin Maharet LazımSengeser Altı kişilik yemek tarifiMalzeme1 kg kuşbaşı et, yarım kilo mercimek, iki baş büyük soğan, kurut, yeteri kadar yağ ve salça Yapılışı:Et ve mercimek ayrı ayrı pişirilir ![]() Ayrı bir tencereye soğanlar halka halka doğranır ![]() ![]() ![]() Daha sonra et ve mercimek tencereye ilave edilir ![]() ![]() Ayrı bir kapta kurut su ile ezilir ![]() Pişen yemek servis tabaklarına servis yapılır ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|