![]() |
Hasan Pasa Koftesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Pasa KoftesiKofte harci: 500 gr koftelik kiyma 2 adet sogan, rendelenmis 1 dis sarimsak, dovulmus 2 dilim ekmek ici, islatilip suyu sikilmis 1 yumurta 1 tk tuz 1 ck karabiber Patates Puresi: 4 orta boy patates, haslanmis ve kabuklari soyulmus 100 ml sut 1 yk tereyag 1 yumurta 1 tk tuz Uzeri icin: 2-3 yk mozzarella veya kasar rendesi Sos: 4-5 yk ezilmis domates (konserve), 3/4 kap kadar su ile karistirilmis Tuz Karabiber Haslanmis patatesleri tencerenin icinde ezin, icine sut, tereyag ve tuzu katin ![]() ![]() ![]() Firini 400 F (205 C) getirip isitin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi disari alin, uzerine kasar rendesi koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|