Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, parmak, salçalı, tarifi

Salçalı Parmak Biftek Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salçalı Parmak Biftek Tarifi



Yarım kg biftek

1 çorba kaşığı tereyağı

1 dolu çorba kaşığı domates salçası

1 adet kuru soğan

1 çay kaşığı karabiber

2 çay kaşığı tuz

1 su bardağı su

Evvela biftekler işaret parmağı boyunda doğranır Tavaya tereyağı konur, kızınca biftekler atılır ve kabuk bağlayana kadar kavrulur Sonra yarım daire şeklinde doğranmış soğanlar eklenir ve şeffaflaşana kadar çevrilir Salça suyla karıştırılır, biftteğin üzerine gezdirilir, tuz ve karabiber konur Kapak kapatılır, 25 dakika kısık ateşte pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.