Salçalı Sığır Beyni Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salçalı Sığır Beyni TarifiSaLçaLı Sığır Beyni Tarifi Malzemesi: 1 adet sığır beyni, 2 çorba kaşığı sirke, tuz, biber, bir diş sarımsak, bir tutam kekik, bir kaç defne yaprağı, 1 kaşık tereyağı, bir kaç sap maydanoz, 1 adet limon Hazırlanışı: Sığır beynini bir iki saat soğuk suda bırakın Sonra beynin üzerindeki zarı ve deriyi temizleyin Bir tencereye koyup üzerini örtecek kadar su, iki çorba kaşığı sirke, tuz, biber, bir diş sarmısak, bir tutam kekik, bir kaç defne yaprağı ile kaynamaya bırakın Pişince sudan çıkarın, bir tabağa koyun ve ortasından ikiye ayırın Diğer tarafta bir kaşık tereyağı eritip, içine biraz kıyılmış maydanoz ilâve edin Beynin haşlandığı sudan biraz yağa katıp, bir kaç taşım kaynatın ve tabaktaki beynin üzerine dökün Limon ile birlikte servis yapın |
Salçalı Sığır Beyni Tarifi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salçalı Sığır Beyni Tarifiıyyykkk bu saatte içim kalktı valla |
Salçalı Sığır Beyni Tarifi |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salçalı Sığır Beyni Tarifibu nasıl bir yemek tarifi yiyeniz varmı ben ilk defa duydum sığır beyni tarifini:) |
Salçalı Sığır Beyni Tarifi |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salçalı Sığır Beyni Tarifihayatta yemem ben bu yemeği boşversene kraliçe |
Salçalı Sığır Beyni Tarifi |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salçalı Sığır Beyni TarifitatLım çok değİşik bi yemek:)) denemek Lazım hehesüpersinnnnnn |
Salçalı Sığır Beyni Tarifi |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salçalı Sığır Beyni Tarificık valla o deneyen ben olmayayım istersen malzemelerini ben göndereyim sen dene ) |
|