![]() |
Sufle Sığır Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sufle Sığır Eti TarifiSufle Sığır Eti Tarifi 1 demet ince kıyılmış maydanoz 100 gr mantar 1 adet dolmalık biber 1 çay kaşığı karabiber 2 gr soğan 60 gr rende kaşar 500 gr sığır kıyması 1 çay kaşığı zeytinyağı 3 adet yumurta 1 çay kaşığı kekik 3 yemek kaşığı krema 1 çay kaşığı tuz 1 demet dereotu 3 adet domates Dolmalık biberi, yıkayın ve küçük parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sufle Sığır Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sufle Sığır Eti Tarifi1 YEŞİL DOLMALIK BİBER 2 SOĞAN 100 GR MANTAR 3 ORTA BOY DOMATES 500 GR SIĞIR KIYMASI 1 TUTAM KEKİK 2 ÇORBA KAŞIĞI KIYILMIŞ MAYDONOZ, DEREOTU, KEKİK TUZ KARABİBER ACI KIRMIZIBİBER ZEYTİNYAĞI Sufle için: 3 YUMURTA 60 GM TAZE KAŞAR RENDESİ 3 ÇORBA KAŞIĞI KREMA TUZ ACI KIRMIZIBİBER Dolmalık biberi, yıkayın ve küçük parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesleri 30 dakika kaynar suda tuttuktan sonra soyun ve çekirdeklerini çıkarın, küçük parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rende peyniri Ben-Maride eritin (yani sıcak su dolu kap içinde peyniri koyduğunuz kap olacak) ![]() ![]() ![]() Yumurtaların beyazlarını kar köpüğü şeklinde çırpın ve bu köpüğü kaşık kaşık dikkatlice peynirli karışıma yedirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|