Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çağ, erzurum, kebabı, tarifi

Cağ Kebabı Tarifi (Erzurum)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cağ Kebabı Tarifi (Erzurum)



Normal biçimde kıyma içermeyen koyun etinin bir demir üzerine sarılmasıyla yapılır Ateş olarak önerilen odun kömürdür Döner, az pişmiş olarak yatık durumda iken şiş üzerine parça parça kesilerek alınır Bir müddet daha şiş ile birlikte ateşte bekletilir Yapıldığı etin normal döner etinden biraz daha yağlı olması gerekmektedir
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.