Palamutun başını çıkarınız Sırtından boydan boya yarınız ve açınız İçi çıkacağından bu içi temizleyiniz Tuz, biber, baharat, soğan ve maydanoz suları ve zeytinyağının karışımından elde edilen karışık salçayı balıklar üzerine sürüp içiriniz Sonra balıkları yağlanmış yeni kiremit üzerine, derisi alta gelmek üzere yatırınız Fırına sokunuz, pişer pişmez üzerine limon sıkarak sofraya getiriniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.