![]() |
Çardak Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı TarifiÇardak Kebabı Yapılışı Mazemeleri ½ Kg Kuşbaşı Kuzu Eti 2 adet Kuru Soğan 4 diş Sarımsak 2 adet Domates 3 adet Sivri Biber 2/3 su bardağı Süt 5 çorba kaşığı Un 1 Yumurta 1 yemek kaşığı Tereyağ 100 gr Kaşar Peyniri 1 tatlı kaşığı Salça Tuz, Kara Biber, Kekik Önce kuşbaşı eti, soğan, sarmısak, domates, biberle kavurarak pişirin ![]() Tuz ve tereyağ ekleyin ![]() ![]() Diğer tarafta unu, yumurtayı ve sütü iyice çırparak pürüzsüz bir krep hamuru yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi bir kaseye koyarak pişen etlerden iki- üç kaşık içine doldurun ![]() ![]() Peyniri koyun ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çardak Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı TarifiMALZEMELER 1 çorba kaşığı tereyağ 1/2 kg dana kuşbaşı 1 diş sarmısak 250 gr yoğurt kırmızı biber 2 adet yufka HAZIRLANIŞI Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, çok yumuşak bir hale gelinceye dek düdüklü tencerede pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çardak Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı TarifiÇardak Kebabı Tarifi 1/2 kg dana kuşbaşı 250 gr yoğurt 2 yufka 3 diş sarmısak 2 çorba kaşığı tereyağ 3 soğan Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, çok yumuşak bir hale gelinceye dek düdüklü tencerede pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|