Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaymaklı, tarifi, tavuk, şiş

Kaymaklı Tavuk Şiş Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Tavuk Şiş Tarifi



KaymakLı Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler:
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
2 adet soğan
Çok az sıvıyağ
Yeterli miktarda tuz
100 gr tuzlu kaymak

Yapılışı:
Bütün tavuk göğüsleri 4 eşit parçaya kesilir Soğan rendelenir ve çok az sıvıyağ ve tuz ile karıştırılır Tavuk parçaları en az iki saat olmak üzere bu karışımın içinde bekletilerek terbiye edilir Ardından şişe takılarak ızgarada pişirilir Izgarada pişen tavuklar servis tabağına alınır ve üzerlerine küçük parçalar halinde kaymaklar konulur Kaymaklar etin sıcaklığında erimeye başladığında yanına haşlanmış sebze ve pilav koyularak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.