Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurma, sac, tarifi, tavsan

Tavsan Sac Kavurma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavsan Sac Kavurma Tarifi



tavsan sac kavurma yanlış duymadınız nasıl oluyorki anlamdım ve duymadım hayatta yediremezler

Mazlemeler
1-Bir Adet Tavşan
2-Yarım Kg Biber
3-Üç adet Domates
4-İki Adet Soğan
5-Yarım Kg Sıvı Yağ
6-Yedi çeşit Baharat Karışımı
7-Bir Tutam Maydanoz
8-Bir Tutam Defne Yaprağı

Hazırlanışı

Önce Tavşanı birkaç saat soğuk suda bekleterek kokusunu ev kanını giderinTavşanın etlerini kemiklerden ayırarak kuş başı şeklinde doğrayınSaçın içine biraz su ilave edip saçı temizleyinKuş başı doğranmış etleri saçın içine koyarak tekrar içine 15 su bardağı su ekleyinTavşan orda haşlanırken biber domates vs malzemeleri küçük küçük doğrayınSaçın içindeki su bitince bir su 1 su bardağı sıvı yağ ilave ederek doğranmış soğanları içine atınSoğanlar kavruldukdan sonra biber domates ve yedi çeşit baharatı içine atınHemen arkasından maydanozlarıda ekleyin15-20 dakika dağa pişirdikten sonra içine 6-7 tane defne yaprağı ilave edinDağa sonra mükemmel kokulu ve lezzetli tavşanı afiyetle yiye bilirsiniz(Acı eklemeyi unutmayın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.