Kedi Batmaz Tarifi (Bolu) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kedi Batmaz Tarifi (Bolu)Kedi Batmaz Tarifi (Bolu) Malzeme 1 su bardağı mısır unu, 2 su bardağı su, 1 su bardağı tulum peyniri, 1 su bardağı dövülmüş ceviz, 2 çorba kasığı tereyağı Hazırlanısı Suyu tencereye koyup, kaynatın Mısır ununu ilave ederek, hamur yapın Ocağın üzerinde 10 dakika yavaş yavaş karıştırarak pişirin Ocaktan alıp 10 dakika dinlendirin Cevizle tulum peynirini harmanlayın Hamurun yarısını tabağın altına yayın Hamuru bir kaşık yardımı ile küçük küçük parçalara ayırın Tabaktaki harcın üzerine dizin Üzerine tekrar harçtan dökün Tereyağını eritip, üzerine gezdirin
|
|
|
|