![]() |
Kolay Kuzu Kağıt Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Kuzu Kağıt Kebabı TarifiKolay Kuzu Kağıt Kebabı Tarifi 600 gr kuzu eti (kuzu kolundan kuşbaşı doğranmış) 75 gr (5 çorba kaşığı) tereyağı 2 orta boy soğan (ince doğranmış) 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı dereotu (ince kıyılmış) Yağlı kağıttan 30X30 cm boyutlarında 4 kare kesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırınınızı orta sıcaklığa (180°C) getirip ısıtınız ![]() Kağıt kebaplarını bir fırın tepsisine koyup, üstlerine bir başka tepsiyi ters çevirerek kapatarak, fırında 15-20 dakika pişiriniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|