Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, kuzu, sarma, tarifi, taze

Taze Kestaneli Kuzu Sarma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Kestaneli Kuzu Sarma Tarifi



Taze Kestaneli Kuzu Sarma Tarifi

1200 gr 4 adet kemikli kuzu sırtı
250 gr taze kestane
200 gr kırmızı biber
4 diş sarımsak
3 adet soğan
Taze kekik
Taze biberiye
9 gr karabiber
50 cl tereyağı
125 cl sıvıyağı
40 gr şeker
1 rulo ip

Öncelikle kuzu etinin yağlarını temizleyin Bıçakla eti kitap gibi ikiye keserek içerisine közlenmiş biber ve ayıklanmış kestaneleri doldurun İp yardımıyla bağlayarak sarın Üzerine tuz ve karabiber serperek tatlandırın Tavada soğan, sarımsak, taze kekik, karabiber, şeker ve sıvıyağıyla çevirin Tencere kapağını kapatarak fırında 160 derecede 17 dakika pişirin Pişen etlerin iplerini çıkararak servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.