![]() |
Patates Pullu Levrek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patates Pullu Levrek TarifiPatates Pullu Levrek Tarifi Malzemeler 4 parça levrek fileto 4 adet küçük, ince patates 4 kaşık tereyağ Biraz tuz ve karabiber Yapılışı 1) Levrek filetolarını yıkayıp süzdürün ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Patatesleri soyup, mümkün olduğu kadar incecik dilimleyin, yıkayıp suyunu süzdürün ve tereyağına ekleyerek iyice harmanlayın 10 dakika bekleyin ![]() 3) Levrek filetolarının üzerine tereyağına bulanmış olan patatesleri balık pulu gibi dizin ![]() 4) Önceden 230 derece ısıtılmış fırının ızgara ayarında patatesler kızarıncaya kadar balıkları pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|