Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaşarli, tarifi, tavuk

Kaşarli Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarli Tavuk Tarifi



Malzeme:

8 parça kemiksiz, dövülmüş göğüs kısmından tavuk eti,
8 yemek kaşığı tereyağı,
yarım demet maydanoz,
250 gr kaşar peyniri,
tuz,
karabiber,

Tarif:

Tereyağına, ince kıyılmış maydanoz, karabiber ve tuz ekleyerek krema haline gelinceye kadar karıştırın Tavuk etlerinin herbirini uygun bir zeminde güzelce açarak üzerlerine hazırladığınız karışımdan sürün Ortasına birer parça kaşar peyniri koyun Tavuklu kaşarı sarma gibi kenarlarını kapatarak sarın, yağladığınız fırın tepsisine dizin Üzerine kalan maydanozlu tereyağını sürün Kızgın fırında yirmi dakika pişirin Etin fazla pişip kurumamasına, dikkat edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.