![]() |
Ciğer Yahnisi Tarifi (Eskişehir) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer Yahnisi Tarifi (Eskişehir)750 gram küp küp doğranmış kuzu ciğeri (zarını ayıklamaya gerek yok) 2 ince kıyılmış domates, 1 tatlı kaşığı pekmez (arzuya göre) 3 ince kıyılmış sivri biber 1 ince kıyılmış iri soğan 3 çorba kaşığı pirinç 2,5 çorba kaşığı Teremyağ veya sıvıyağ 1 su bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı kekik Karabiber Tuz Süslemek İçin: 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz veya dereotu Bir tencerede yağ eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|