![]() |
Sebzeli Levrek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Levrek TarifiSebzeli Levrek Tarifi 2 adet levrek 1 adet havuç 2 adet patates 1 adet soğan 258-30 adet mantar 1 çorba kaşığı salça 1 çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı su Yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı tuz Sebzelerin tümü kuşbaşı büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sebzeli Levrek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Levrek TarifiSebzeli Levrek Tarifi Malzeme: 4 adet fileto levrek 50 gram taze bezelye 200 gram taze iç bakla 1 demet deniz börülcesi 20 adet taze kuşkonmaz 2 adet taze soğan 200 gram Teremyağ 1 dal ince doğranmış frenk soğanı Karabiber beyazbiber Tuz Sosu İçin : 1 adet soğan 1 adet havuç 1 adet limon 1 adet yıldız anason 1 adet rezene kökü 2 diş kıyılmış sarımsak 2 çay kaşığı Tane karabiber 2 litre su Tuz Sırasıyla bezelye, kuşkonmaz (dışı soyulup hepsi aynı boyutta kesilip) ve iç baklayı (kabuğu soyulmuş) tuzlu kaynar suda hafif haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|