Yeşil Sebze Soslu Tuna Bifteği Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşil Sebze Soslu Tuna Bifteği TarifiYeşil Sebze Soslu Tuna Bifteği Tarifi Önce, kişniş, maydanoz ve naneyi ince ince doğrayın ve toz biber ve limon suyuyla karıştırın 2 çorba kaşığı yağ ekleyin ve baharatla çeşnilendirin Ya da, tüm bu malzemeleri blenderinizin doğrama aksesuarına koyun ve kalın şekilde püre yapın Izgarayı 4 ayara getirerek ısıtın Ton balığı bifteklerini baharatla tatlandırın ve fırçayla hafifçe yağ sürün, oda sıcaklığında olduklarından emin olun Ton balığını kapalı ızgarada (panini konumu) 2-3 dakika boyunca dış kısmı kızarıp iç kısmı pembeleşinceye kadar ızgara yapın Her bir bifteğe bolca sebze sosu ekleyin Limonlu pilav ve sakız kabağıyla iyi gider İpucu: Daha sağlıklı bir yemek için, ton balıklarını hazırlarken yalnızca 2 çorba kaşığı yağ kullanın |
|