![]() |
Piliç Parmak Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Parmak TarifiPiliç Parmak Malzeme 1 paket orta boy Ruffles Originals 4 adet Piliç göğüs fileto (parmak şeklinde kesilmiş) Salsa sos (servis için) 2 çorba kaşığı Sıvı yağ Tuz Hazırlanışı: Rufflesları bir blendıra koyarak diri un baline getirin ![]() Piliç göğüslerini çöp şişlere (s) şeklinde saplayın ![]() Dışlarını tuzlayıp yağlayın ve çekilmiş Ruffleslara bulayın ![]() 180 derece ısıtılmış fırında renk alıncaya kadar pişirin ![]() Salsa sos ile birlikte servis yapın ![]() Salsa sosun hazırlanışı: Ketçapın içine arzu ettiğiniz miktarda ince doğranmış soğan acısso, şeker ve sirke katarak iyice karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|