![]() |
Zencefilli Deniz Levreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zencefilli Deniz Levreği TarifiZencefilli Deniz Levreği Tarifi Malzeme: 160 gram deniz levreği 40 gram zencefil turşusu 2 adet patates 1 çay bardağı süt 3 çorba kaşığı potakal suyu 1 diş sarımsak Yeteri kadar tuz, karabiber Yarım çorba kaşığı Bizim Ayçiçek Yağı 10 gram Tozşeker 1 çay kaşığı Teremyağ 60 gram bebek sebze (kabak, havuç, patlıcan) 20 gram zencefil Levreğin filetosunu çıkarıp ince kıyılmış sarımsak, tuz ve karabiber ile tatlandırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|