Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pazılı, tarifi, tavuk

Pazılı Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazılı Tavuk Tarifi



Pazılı Tavuk

1 adet tavuk
2 bağ pazı
2 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı salça
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı rende kaşar

Tavuk parçalara ayrrılır ve yumuşayana kadar haşlanır Diğer tarafta ince doğranmış soğan yağda pembeleştirilir Üzerine çok ince doğranmış çiğ pazı eklenir, solana kadar kavrulur Haşlanmış tavuklar fırın kabına aktarılır Salça ve su karıştırılır ve gezdirilir Üzerine hazırlanan pazı yayılır, tuz serpilir En son rende kaşar atılır Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşar eriyene kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.