|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bandurması, islama, kastamonu, tarifi, tarihi |
![]() |
İslama ( Tarihi Kastamonu Bandurması ) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslama ( Tarihi Kastamonu Bandurması ) TarifiIslama ( Tarihi Kastamonu Bandurması ) Tarifi Malzemeler: 1 adet yarım hindi veya bütün tavuk 7 adet kuru yufka 500 gram dövülmüş ceviz 500 gram tereyağı 50 gram pul biber 1 çorba kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber Hazırlanışı: Yarım hindi veya bütün tavuğu tencereye koyun, suyunu da ilave ettikten sonra tuzunu ve pul biberini atıp kısık ateşte yaklaşık 90 dakika süreyle pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|