Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kilis, tarifi, teşrübe

Teşrübe Tarifi ( Kilis )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Teşrübe Tarifi ( Kilis )



Teşrübe Tarifi ( Kilis )

Malzemeler:

1 tane az bayatlamış ekmek
Yarım kilo kuş başı kuzu eti
15 kilo patlıcan
2 adet domates
2 diş sarımsak
1 kilo yoğurt
15 su bardağı sıvı yağ
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı:

Önce eti yıkayıp bir tencereye yerleştirin Domateslerin suyunu alın ve etin üzerine döküp eti pişirin Patlıcanları arzuya göre dilimleyip alacalı şekilde sıvı yağda kızartın ve etin üzerine ilave edin Hepsini biraz daha pişirin Ekmeği baklava biçiminde dilimleyip tepsiye dizin Üzerine sarımsaklı yoğurdu ve etli patlıcanları yerleştirin Tuzunu ilave edin Sıcak olarak tepsi içinde ikram edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.