![]() |
Hamur Kasesinde Et Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Kasesinde Et TarifiHamur Kasesinde Et Tarifi 1) Ilık hamura 1+1/2 cm incelene kadar yağlanmış bir kavanozun çevresine yapıştırarak biçim veriniz ![]() 2) Kavanozdan çıkarmadan önce hamur kasesinin dışına yağlı kağıt sarıp kavanozu hamurdan ayırınız ![]() 3) Kağıtla kaplanmış hamur kasesini etle doldurmadan önce bir fırın tepsisine oturtunuz ![]() 4) Kaseyi yarı haşlanmış etle doldurunuz ![]() 5) Hamur kasesinin ve kapağının kenarlarını ıslattıktan sonra parmaklarınızla bastırarak yapıştırınız ![]() 6) Kasenizin bütün yüzeyine yumurta sarısı sürerek tepsiyi fırına sürünüz ![]() 7) Kızarana kadar pişirip, sıcak servis yapınız ![]() |
![]() |
![]() |
|