Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eti, haşlaması, sığır, tarifi

Sığır Eti Haşlaması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sığır Eti Haşlaması Tarifi



SIĞIR HAŞLAMASI

800 gram sığır eti
15 adet arpacık soğanı ya da 2 orta baş soğan
200 gram havuç (3 orta)
100 gram kereviz (1 orta)
12 bardak su
400 gram sarı patates
1/2 çorba kaşığı tuz

Sığırın pançeta ya da döş tarafından kullanmalı ve üç buçuk saat sebzelerle birlikte haşlamalıdır Ancak patatesler ineceğine yarım saat kala katılmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.