![]() |
Biberli Ve Domatesli Palamut Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli Ve Domatesli Palamut TarifiBiberli ve Domatesli Palamut Tarifi 100'er gr'lık 8 palamut filetosu 1/2 tatlı kaşığı tereyağı 1/2 su bardağı zeytinyağı 1 küçük soğan (çok ince doğranmış) 1 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yeşil sivribiber (çekirdekleri temizlenerek, ince kıyılmış) 60 gr siyah zeytin (çekirdekleri çıkarılmış) 60 gr ançüez filetosu 3 küçük domates (ince dilimlenmiş) 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber 60 gr (4 çorba kaşığı) domates salçası 1/2 su bardağı balık suyu Önce, fırınınızı orta sıcaklığa getirip (200° C), ısıtınız ![]() ![]() Orta boy bir tavada zeytinyağı, orta ateşte ısıtınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük bir kasede domates salçası ve balık suyunu iyice karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|