Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğsü, tarifi, tavuk, turşulu

Turşulu Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşulu Tavuk Göğsü Tarifi



Turşulu Tavuk Göğsü

4 tavuk göğüs eti
2 adet soğan
5 adet küçük salatalık turşusu
Yarım bardak ayçiçek yağı
Karabiber

Tavukların kemiklerini ayırın ve kuşbaşı doğrayın Yağda kavurun Soğanı doğrayıp ilave ederek 10 dakika daha kavurun Turşuyu da doğrayıp ilave edin 3 dakika kadar daha kavurun Karabilerle servis yapın Yanında patates haşlama yenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.