![]() |
Tavuk Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Kebabı TarifiBeşamel Sosun Yapılışı: 2 yemek kaşığı yağla unu pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Malzemeler: - 1/2 kg ![]() - 15 adet mantar, - 1 adet soğan, - 2 adet domates, - 4 adet sivribiber, - 1/2 demet dereotu, - 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber, - 3 yemek kaşığı tereyağı, - Tuz, - 1 tatlı kaşığı köri ![]() Beşamel Sos İçin: - 2 yemek kaşığı un, - 2 yemek kaşığı margarin, - 1,5 su bardağı süt, - Tuz, karabiber, - 1 su bardağı rende kaşar peynir ![]() Yapılışı: Soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tavuk Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Kebabı Tarifi2 adet tavuk gögsü 1 adet döner pidesi 1 adet orta boy domates Tavuk göğüslerini küçük küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|