![]() |
Kestaneli Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Tavuk TarifiKestaneli Tavuk Tarifi Malzemeler 25gr tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 2 soğan, doğranmış 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 tutam tel safran 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tavuk, parçalara ayrılmış tuz ve karabiber 1 veya 1,5 yemek kaşığı bal 500gr kestane, pişmiş ![]() Yapılışı Tereyağını ve ayçiçek yağını tencerede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() 250ml suyu tencereye ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları pişirmeye devam ederek yoğun kahverengi bir sos elde edin ![]() ![]() Kestaneleri ekleyip 5-10 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|