Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, kebap, tarifi

Acılı Kebap Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Kebap Tarifi



Acılı Kebap

750 gram kuzu budu
4 adet soğan
4 adet domates
4 adet sivri biber
Pul biber
Az salça
1 bardak yoğurt
1 limon
Tuz
Yarım bardak ayçiçek yağı

Kuzu budunu birkaç yerinden çatalla delip tepsiye koyun Diğer tarafta domatesleri elinizle ezin Soğanları ve biberleri doğrayıp yoğurda katın Sıvı yağını da ilave edin Pul biberi ve salçayı kattıktan sonra limonu sıkın Tuzunu kattıktan sonra hepsini karıştırıp tepsideki ete dökün Tepsinin yanmaması için altına su koyun Üstünü alüminyum kâğıtla kapatın ve fırına verin 15 saat pişirin Yanında pilav ve cacıkla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.