Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakaret, içeren, spor, sözleri, tarihinin

Spor Tarihinin En Hakaret İçeren Sözleri

Eski 08-05-2007   #1
Ergenekon

Spor Tarihinin En Hakaret İçeren Sözleri

MATERAZZİ-ZİDAN

"Marco Materazzi, Zinedine Zidane'a her ne dediyse" Annesi veya terörizm Hiç kimse İtalyan savunma oyuncusu Materazzi'nin 2006 Dünya Kupası'nda Zidane'a ne dediğini bilmiyor Ancak Matetrazzi'nin hakareti Zidane'ı öyle sinirlendirdi ki, ona kafa attı ve oyun dışı kaldı

Nick Hancock-David Seaman

"Eğer David Seaman'ın babası zamanında prezervatif kullansaydı, biz hala Dünya Kupası'nda olurduk" İngiliz komedyen Nick Hancock, 2002 Dünya Kupası'nda İngiltere'nin Brezilya'ya yenildiği maçın ardından kaleci Seaman için söyledi

Georgi Hristov

"Buradaki kızlar Belgrad'dakilerden çok daha çirkin Bizim oradaki kadınlar çok daha güzel ve bu kadar bira içmezler" Futbolcu Georgi Hristov, yeni kulübü Barnsley'de bölgedeki kadınların nasıl olduğunu anlatıyor

Roy Keane-Mick McCarthy

"İşe yaramaz bir oyuncuydun, şimdi de işe yaramaz bir antrenörsün Seninle aramdaki tek bağ, bir şekilde benim ülkemin antrenörüsün ve İrlandalı bile değil, İngilizsin" İrlandalı oyuncu Roy Keane, kendisini 2002 Dünya Kupası'ndan eve gönderen antrenörü Mick McCarthy hakkında konuşuyor

Maria Sharapova-Anna Kournikova

"Ben diğer Kournikova değilim Ben maçları kazanmak istiyorum" Rus tenisçi Maria Sharapova, iltifat girişiminde bulunan birisini böyle fırçalıyor

Muhammed Ali-Joe Frazier

"Joe Frazier o kadar çirkin ki, yüzünü ABD Vahşi Hayatı Koruma Bürosu'na bağışlamalı" Efsanevi boksör Muhammed Ali, 1971 yılında ağır sıklet kategorisinde ilk kez karşılaşacağı rakibi Frazier için söylüyor

John McEnroe

"İşsiz, moron ve aptal olmaktan başka ne problemin var?" Ünlü tenisçi John McEnroe, bir izleyiciye söylüyor

Richard Krajicek

"İlk 100'deki kadın sporcuların yüzde 80'i eşit pay almayı hak etmeyen şişman domuzlardır" 1996 Wimbledon Şampiyonu olan Richard Krajicek, neden para ödüllerinin eşit olmaması gerektiğini açıklıyor Krajicek daha sonra bu yorumunu düzeltti ve "Yüzde 75'i demek istemiştim" ifadesini kullandı

George Best-David Beckham

"Sol ayağını kullanamaz, kafa vuramaz, çalım atamaz, gol atamaz Bunların dışında iyi futbolcudur" Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden efsanevi İngiliz futbolcu George Best, David Beckham hakkında konuşuyor

Arsen Wenger-Alex Ferguson

"Herkes kendi eşinin en güzel olduğunu düşünür" Arsen Wenger, 2002 yılında takımı Manchester United'ın gelmiş geçmiş en iyi takım olduğunu iddia eden Alex Ferguson'a cevap veriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-05-2007   #2
bukettt

sporda hakaret yakışmıyor kimseye hele böyle dünya çapında ün yapmş insanların örnek aldığı kişilere hiç yakşmıyorrekabeti çirkinleştirmişler
teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-05-2007   #3
ERen

herkesin bilinmeyen bir tarafı var
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com