|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
blanauette, blanket, dana, fransa, tarifi, veau |
![]() |
Blanauette De Veau ( Dana Blanket ) Tarifi ( Fransa ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Blanauette De Veau ( Dana Blanket ) Tarifi ( Fransa )Blanauette de Veau ( Dana Blanket ) Tarifi ( Fransa ) Dana Blanket 1 kg ![]() limon 1 havuç 1 baş soğan 1 karışık ot demeti 60 cl ![]() 25 gr ![]() 1 çorba kaşığı tepeleme un 250 gr ![]() 2 yumurta sarısı 15 cl ![]() 1 tatlı kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı tuz süs için: 4 dilim tost ekmeği tereyağı Etleri tencereye koyup, üzerine çıkacak kadar soğuk su koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede tereyağını eritin, üzerine unu ekleyip biraz kavurun ve üzrine 45 cl ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarılarını hafifçe çırpıp üzerine kremi ve hazırladığınız sostan iki çorba kaşığı ekleyerek karıştırın ![]() ![]() ![]() Bu arada tost ekmeklerinin kalın kenarlarını keserek atın ![]() ![]() ![]() Yemeğin tuzunu, limonunu ve karabiberini kontrol edin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Blanauette De Veau ( Dana Blanket ) Tarifi ( Fransa ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Blanauette De Veau ( Dana Blanket ) Tarifi ( Fransa )1 demet maydanoz 4 su bardağı et suyu Aldığı kadar tuz 3 yemek kaşığı sana Aldığı kadar taze çekilmiş karabiber 750 gr dana kuşbaşı 150 gr soğan 0 ![]() 2 ![]() 1 adet havuç Aldığı kadar buke garni Ön hazırlık olarak kazıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|