![]() |
Beşamel Soslu Tavuklu Kabak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Soslu Tavuklu KabakBeşamel Soslu Tavuklu Kabak Malzemeler : 4 kabak 4 domates 2 diş sarımsak 1 tutam kekik 1 tutam fesleğen 1 bütün tavuk göğsü tuz,karabiber çiçekyağı Beşamel Sos için: 2 su b ![]() 1 çorba k ![]() sıvıyağ tuz,karabiber muskat Üzeri için: kaşar peyniri ![]() Hazırlanışı : 4 kabak kabukları soyulmadan uzunlamasına ince ince kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kabının tabanına kabakların yarısı dizilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|