![]() |
Domates Soslu Kalkan Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Domates Soslu Kalkan TarifiDomates Soslu Kalkan Tarifi 4 kalkan balığı dilimi 30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı 1 büyük soğan (ince halkalar halinde doğranmış) 4 büyük domates (kabukları soyulup çekirdekleri temizlenerek kuşbaşı doğranmış) 1+1/2 su bardağı domates suyu 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber 250 gr mantar (yıkanıp kurulanarak ortalarından ikiye kesilmiş) 125 gr (1/2 su bardağı) krema Orta boy bir tencerede yağı orta ateşte eritiniz ![]() ![]() Domatesleri, domates suyunu, tuzu ve biberi katınız ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkları ve sosu ateşten alıp servis tabağma aktararak servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|