Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, brezilya, domatesli, salamura, tarifi

Salamura Domatesli Alabalık Tarifi ( Brezilya )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salamura Domatesli Alabalık Tarifi ( Brezilya )



Salamura Domatesli Alabalık Tarifi ( Brezilya )

Malzemeler
Kıyılmış maydanoz 20 gr
Dövülmüş Sarımsak 4 diş
Zeytinyağı 50 ml
Küp doğranmış Domates 750 gr
Domates püresi 50 gr
Tuz, Karabiber Yeterince
Limon Suyu 2 Adetten
Alabalık Filetosu 8 Fileto

Yapılışı
Alabalıkları temizleyin ve filetolar şeklinde kesin
Geniş yüksekliği az bir kapta,zeytin yağını orta ateşte ısıtın ve Soğan ve sarımsağı pişinceye kadar kavurun
Domates püresini ve doğranmış domatesleri ekleyin 5-10 dakika boyunca karıştırın
Limonsuyu, tuz ve karabiber ile filetoları marine edin
Sıcak domates sosunun içine filetoları tek katman şeklinde dizin Kaynamaya bırakın Kaynadıktan sonra ateşten alın
Balık fletolarını servis tabağına dizin üzerine bir kaşık yardımıyla sos koyun
Kıyılmış maydanozları bütün tabağın ve yemeğinüzerine gelecek, dekoratif görünecek şekilde serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.