Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pisulye, tarifi

Pisulye Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pisulye Tarifi



PİSULYE

Malzemesi
1 kavanoz (680 gr) Tamek Taze Fasulye
1 çorba kaşığı
Tamek Domates Salçası
250gr kuşbaşı kuzu eti
1/2 çay bardağı pirinç
2 adet orta boy patates
2 adet orta boy soğan
1 yemek kaşığı margarin
Tuz

Tencerede yağı kızdıralım içine yemeklik doğrnmış soğanları ilave edip kavuralım sonra etleri de koyup etler suyunu salıp çekene kadar pişirelim Bir kaşık domates salçası da ilave edip biraz daha karıştıralım Taze fasulyemizi, yıkanmış pirincimizi, kuşbaşı doğranmış patatesimizi de ilave ederek yeterli miktarda suyumuzu ve tuzumuzu ilave edelim Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirelim Yemeğimiz servise hazır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.