![]() |
Sura Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sura TarifiSura Tarifi MALZEMELER: 2-3 kg kuzu eti (sağ ön kolu ve kaburga bölümü) 2 su bardağı pirinç 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kimyon 1 çorba kaşığı tuz HAZIRLANIŞI: Suralık etin her tarafını 1 tatlı kaşığı tuz ile iyice ovun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sura Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sura TarifiSura Tarifi ( İzmir ) Özellikle Kurban Bayramından sonra yapılan bir yemektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|